Ελλάδα

Τύρναβος 16χρονος: Άρπαξε 700 ευρώ από παγκάρι εκκλησίας

Τύρναβος 16χρονος: Άρπαξε 700 ευρώ από παγκάρι εκκλησίας
Τύρναβος 16χρονος: Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου, λόγω διάρρηξης δύο εκκλησιών και τριών αυτοκίνητων και αποσπώντας χρήματα και μηχανήματα.

Τύρναβος 16χρονος: Ένας 16χρονος φαίνεται να είναι ο ” ταραξίας” για τις επαναλαμβανόμενες κλοπές σε εκκλησίες στον Τύρναβο της Λάρισας. Ειδικότερα, στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου, έπεσε το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου, ο οποίος είχε διαρρήξει δύο εκκλησίες και τρία αυτοκίνητα αποσπώντας χρήματα και μηχανήματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί δρώντας άμεσα και αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, συνέλαβαν τον 16χρονο ο οποίος, όπως φημολογείται την Τρίτη 21 Ιανουαρίου είχε εισέλθει στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης από το παγκάρι της οποίας απέσπασε 700 ευρώ περίπου, στη συνέχεια μπήκε στην εκκλησία της Αγίας Λαύρας όπου επίσης διέρρηξε το παγκάρι παίρνοντας κάποια χρήματα, ενώ αμέσως μετά έσπασε ένα αυτοκίνητο από το οποίο απέσπασε ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα POS, αλλά και δύο άλλα αυτοκίνητα από τα οποία απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν σε κρύπτη το POS, ενώ όπως όλα δείχνουν τα χρήματα που έκλεψε ο ανήλικος ιερόσυλος έκαναν “φτερά”. Έπειτα από τη σύλληψη του ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του. Πάντως, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που μπορεί να έχει διαπράξει ο ανήλικος επιτήδειος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments