Αθλητισμός

Μεριά Γκερέρο Ολυμπιακός: Έμειναν εκτός ντέρμπι και ψάχνονται

Μεριά Γκερέρο Ολυμπιακός: Έμειναν εκτός ντέρμπι και ψάχνονται
Μεριά Γκερέρο Ολυμπιακός: Γιασίν Μεριά και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αποκλείστηκαν από την "ερυθρόλευκη" αποστολή για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ γεγονός που εντείνει τις φήμες για αποχώρησή τους από το Λιμάνι.

Μεριά Γκερέρο Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την προσπάθεια αυτή όμως αποκλείστηκαν οι Γιασίν Μεριά και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε τους δύο ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτό αυξάνει τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για πώληση ή παραχώρησή τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και το “Sportime” φαίνεται πως σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Πειραιά, μιας και η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε για τον Γκερέρο. Το θέμα έχει “κολλήσει” στο οικονομικό, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι αισιόδοξες. Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Λεγανές.

Όσον αφορά τον Γιασίν Μεριά, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για δανεισμό του από τουρκικές ομάδες. Ο Τυνήσιος διεθνής μπακ θα περιμένει μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη εάν θα υπάρξουν νεότερα για το μέλλον του. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο εάν δεν καλυφθεί από τις προτάσεις ο Ολυμπιακός να μην φύγει αλλά να έχει αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Σημειώνεται, πως τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να είναι έτοιμη να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον Ολυμπιακό για να προχωρήσει τον Μεριά. Μάλιστα, είχε τονιστεί πως οι Σαουδάραβες επιθυμούν να αποκτήσουν τον 26χρονο αμυντικό τον Ιανουάριο, με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους δεσμεύεται ως το 2022.

Πάντως την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελούν οι:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments