Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Τα πάντα για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Τα πάντα για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Ότι μπορεί κάνει η ΑΕΚ προκειμένου να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο ακόμα κι αν παραμείνει στην ομάδα ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δούμε στην ΑΕΚ το δίδυμο Σέρχιο Αραούχο – Νέλσον Ολιβέιρα. Στην Ένωση κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψει ο “Τσίνιο” στην Ελλάδα παρότι τις προηγούμενες ημέρες διέρρεε από το “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο ότι η περίπτωση του Αργεντινού θα προχωρήσει μόνο αν η Γουλβς καλύψει τη ρήτρα των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολιβέιρα.

Τη δεδομένη στιγμή η αγγλική ομάδα φαίνεται να έχει βάλει στον “πάγο” τον Πορτογάλο.

Παρά ταύτα στην Ένωση θέλουν όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει ο Αραούχο στην χώρα μας. Γι’ αυτό σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ” όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δούμε να ξαναπατάει χορτάρι με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τη δεύτερη επιστροφή του Αραούχο, θέλοντας να φτιάξει μια άχαστη επιθετική γραμμή με Αραούχο, Λιβάγια και Ολιβέιρα.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, σε δηλώσεις του ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο τονίζοντας:

«Μόνο ένας παίκτης θα αποχωρήσει και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πριν έρθει η Δευτέρα. Πιστεύω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η υπόθεση του Αραούχο θα έχει κλείσει. Ο παίκτης θέλει να φύγει γιατί του προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα. Αν όμως μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει κλείσει το θέμα τότε θα συνεχίσει να προπονείται με εμάς, δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα τόσο σημαντικό μας περιουσιακό στοιχείο στην άκρη».

Τονίζεται, πως δημοσιεύματα στην Ισπανία από την Τρίτη αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Όπως υποστηρίζει το Canarias7, ο Σέρχιο Αραούχο θα επιστρέψει στην ΑΕΚ καθώς υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία της Ένωσης με τη Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο των Καναρίων Νήσων η ΑΕΚ θα πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ στη Λας Πάλμας συν 1 εκατομμύριο ευρώ επιπλέον, το οποίο εξαρτάται από την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments