Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Δοκιμάζει Χιλιανός εξτρέμ ο “Δικέφαλος”

ΑΕΚ μεταγραφές: Δοκιμάζει Χιλιανός εξτρέμ ο “Δικέφαλος”
ΑΕΚ μεταγραφές: Η αναζήτηση λύσεων σε άμυνα και επίθεση συνεχίζεται στην "Ένωση" με τον Μάσιμο Καρέρα τις τελευταίες ημέρες να δοκιμάζει νεαρό ποδοσφαιριστή στα φτερά της επίθεσης.

ΑΕΚ μεταγραφές: Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ η αναζήτηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ίλια Ίβιτς πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού προκειμένου να βρει τις απαραίτητες λύσεις που θα φέρουν χαμόγελα στο τεχνικό τιμ της Ένωσης. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, οι “Κιτρινόμαυροι” πρόσθεσαν στις προπονήσεις τους έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από τη Χιλή δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης δοκιμάζεται από τον Μάσιμο Καρέρα από τη προηγούμενη Παρασκεύη με τον Ιταλό να του δίνει χρόνο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Η ΑΕΚ θέλει παίκτη για τα φτερά της επίθεσης με τον Πέδρο Πάμπλο Κάμπος Ολαβάρια να προσπαθεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο Χιλιανός  εξτρέμ αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης αν και είναι αριστεροπόδαρος. Πριν από τρία χρόνια θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στη χώρα του, ωστόσο η εξέλιξη του δεν ήταν η ανάλογη.

Για την ώρα τόσο ο Μάσιμο Καρέρα όσο ο Ίλια Ίβιτς δεν έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του εν λόγω ποδοσφαιριστή.  Ο Κάμπος έχει στο ενεργητικό του 8 συμμετοχές με την U17 της Χιλής, ενώ είχε κληθεί και στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, γι’ αυτό τον Ιούλιο του 2018 πήγε στο Μεξικό για να παίξει στη Νεκάξα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments