Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση η Αλ Ουάχντα – Μένει στο “Τριφύλλι” ο Αργεντινός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση η Αλ Ουάχντα – Μένει στο “Τριφύλλι” ο Αργεντινός
Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες παραμονής του Αργεντινού αριστερού οπισθοφύλακα αυξάνονται μέρα με την ημέρα, με την Αλ Ουάχντα λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου να παραμένει σιωπηλή.

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Το σενάριο που ήθελε τον 28χρονο να αφήνει την Αθήνα και τους “Πράσινους” για χάρη του Μανόλο Χιμένεθ και την Αλ Ουάχντα “σβήνει”. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει στο φινάλε της και ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν δείχνει διάθεση να “χτυπήσει” τη περίπτωση του Αργεντινού αμυντικού. Το ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων ήθελε την Αλ Ουάχντα να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του έμπειρου αριστερού οπισθοφύλακα, ωστόσο αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση.

Με την μεταγραφική περίοδο να κλείνει σε λίγα 24ωρα οι πιθανότητες παραχώρησης του Ινσούα από τον Παναθηναϊκό λιγοστεύουν, με τον παίκτη όπως όλα δείχνουν να παραμένει στο “Τριφύλλι” μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται τυπικά το συμβόλαιό του. Ο τεχνικός διευθυντής των “Πράσινων”, Τσάβι Ρόκα έχει καταστήσει σαφές στη πλευρά του Αργεντινού πως αν οι Άραβες δεν φέρουν άμεσα πρόταση ο σύλλογος δεν θα αφήσει το θέμα να φθάσει σε σημείο μηδέν.

Ο Καταλανός έχει τονίσει πως ο Ινσούα δεν θα φύγει την τελευταία στιγμή, καθώς αν συμβεί αυτό η ομάδα δεν αποκλείεται να μην προλάβει να καλύψει το κενό του. Έτσι με όλα τα παραπάνω δεδομένα, ο 28χρονος δύσκολα θα ετοιμάσει βαλίτσες με την παραμονή του ώρα με την ώρα να κερδίζει πόντους. Όπως αναφέρεται μάλιστα και από τα ρεπορτάζ αν ο Αργεντινός παραμείνει στο “Τριφύλλι” η διοίκηση θα προβεί σε μια ακόμη συζήτηση μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments