Αθλητισμός

Κώστας Καραπαπάς Ολυμπιακός: “Σε αυτή την ιστορία θα κριθούν όλοι”

Κώστας Καραπαπάς Ολυμπιακός: “Σε αυτή την ιστορία θα κριθούν όλοι”
Κώστας Καραπαπάς Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση από πλευράς "Ερυθρόλευκων" στην απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει τον νόμο και να σώσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήρθε από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου.

Κώστας Καραπαπάς Ολυμπιακός: Απάντηση μέσω των προσωπικών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Στέλιος Πέτσας αναφορικά με την παραμονή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης στη κατηγορία έδωσε ο αντιπρόεδρος των “Ερυθρόλευκων”, Κώστας Καραπαπάς.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ολική ανατροπή στην υπόθεση ΠΑΟΚ–Ξάνθης, μέσω της οποίας απομακρύνεται ο κίνδυνος υποβιβασμού.

«Σε μία σοβαρή χώρα όταν ένα ανθρωπάκι, τσατσάκι ενός ολιγάρχη απειλεί με εθνικό διχασμό και αίμα, αντιμετωπίζεται από τις αρμόδιες αρχές…

Επαναλαμβάνω: Σε μια σοβαρή χώρα…

Είμαστε; Για να δούμε!

Σας το έχω πει καιρό: Σε αυτή την ιστορία… ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του εκπρόσωπου Τύπου της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα και τη διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη Νέα Δημοκρατία

“Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα”, δήλωσε ο κ.Πέτσας.

“Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη”, πρόσθεσε και ανακοίνωσε:

“Με απόφαση του πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Ζαγοράκης”.

Η νομοθετική διάταξη θα κατατεθεί μέσα στην ημέρα από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο.  Ο κ.Πέτσας ειδικότερα επιβεβαίωσε ότι για τα αδικήματα για τα οποία γνωμοδότησε η επιτροπή δεν προβλέπεται υποβιβασμός. Έτσι διασφαλίζεται ότι δε θα υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως παρέμβαση της κυβέρνησης στη διαδικασία λήψης απόφασης της Επιτροπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments