Αθλητισμός

Νούνο Ντα Κόστα Ολυμπιακός: Κλείνουν επιθετικό οι Ερυθρόλευκοι

Νούνο Ντα Κόστα Ολυμπιακός: Κλείνουν επιθετικό οι Ερυθρόλευκοι
Νούνο Ντα Κόστα Ολυμπιακός: Ο επιθετικός του Στρασβούργου αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες

Νούνο Ντα Κόστα Ολυμπιακός: Μεταγραφή για την επιθετική γραμμή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Ο Αχμέντ Χασάν ήταν τις προηγούμενες ημέρες ο επικρατέστερος για να ενισχύσει τους Ερυθρόλευκους στην επίθεση. Όμως η επιστροφή του Αιγύπτιου στον Πειραιά “κόλλησε”, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, o επιθετικός του Στρασβούργου, Νούνο Ντα Κόστα, είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για την επίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για με τον 28χρονο φορ. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός και ο Νούνο Ντα Κόστα να είναι τόσο κοντά σε συμφωνία που δεν αποκλείεται άμεσα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Νούνο Ντα Κόστα έχει φέτος 20 συμμετοχές (14 στο πρωτάθλημα, 5 στα προκριματικά του Europa League και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας), έχοντας σκοράρει 2 φορές και έχοντας μοιράσει μία ασίστ. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 αλλά φαίνεται πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τον γαλλικό σύλλογο ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει γαλλικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου

Ο 28χρονο φορ έκανε σπουδαία χρονιά πέρυσι με τη φανέλα του Στρασβούργου. Σε 34 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο (το 2017/18) είχε 7 γκολ και 3 ασίστ σε 28 ματς.

O Ντα Κόστα δεν είναι μόνο φορ περιοχής (όπως ο Χασάν) αλλά σε αρκετά ματς στο Στρασβούργο έχει χρησιμοποιηθεί και ως εξτρέμ. Την σεζόν 2017/18 έπαιξε ακριβώς τα μισά ματς στις πτέρυγες (11 ως δεξί εξτρέμ, 3 ως αριστερό και 14 ματς φορ), την χρονιά 2018/19 είχε περισσότερα ματς ως καθαρός επιθετικός (20 από τα συνολικά 34 του πρωταθλήματος) και φέτος έχει 9 ματς ως σέντερ φορ και τα άλλα 5 ως εξτρέμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments