Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Επανήλθαν οι Άγγλοι – Τελειώνει η μεταγραφή

Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Επανήλθαν οι Άγγλοι – Τελειώνει η μεταγραφή
Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Η Αγγλική ομάδα έκανε νέα πρόταση και όπως όλα δείχνουν θα κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Ντάνιελ Ποντένσε Γουλβς: Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει να κάνει δικό της τον Πορτογάλο εξτρέμ. Ο Νούνο Εσπίριτο που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας επιθυμεί την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και ο Ποντένσε είναι η πρώτη του επιλογή. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι διαχρονικός στόχος των Αγγλικών ομάδων μετά το πέρασμα του από την Σπόρτινγκ.

Οι εμφανίσεις της τελευταίας διετίας ανέβασαν ακόμα περισσότερο τις μετοχές του έμπειρου εξτρέμ. Όσοι γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις πίστευαν ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει μια καλή πρόταση για τον διεθνή ακραίο. Στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η Γουλβς χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του.

Τελειώνει η μεταγραφή

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η αίσθηση ότι η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί άμεσα. Μάλιστα, ο Ποντένσε δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μια μικρή διαφορά στο οικονομικό ξεπεράστηκε και μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν ήθελε να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Θυμίζουμε ότι η Γουλβς θα βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη. Μπορεί για μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αυτό το ποσό να μην είναι μεγάλο, αλλά για μια Ελληνική είναι εξωπραγματικό. Αν όλα πάνε καλά και ο Ποντένσε πουληθεί στους “λύκους” τότε θα γίνει η ακριβότερη πώληση που έχει κάνει Ελληνικός σύλλογος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments