Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Το παλεύει για εξτρέμ στο φινάλε

ΑΕΚ μεταγραφές: Το παλεύει για εξτρέμ στο φινάλε
ΑΕΚ μεταγραφές: Οι "κιτρινόμαυροι" παλεύουν για να κάνουν μια δυνατή προσθήκη στα άκρα της επίθεσης.

ΑΕΚ μεταγραφές: Η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει τους στόχους της για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν ιδανικά έναν κεντρικό αμυντικό, έναν χαφ και ακραίο επιθετικό. Το ημερολόγιο δείχνει 29/1 και η Ενωση έχει ολοκληρώσει μόνο την μεταγραφή του κεντρικού μέσου. Το θέμα Ολιβέιρα – Αραούχο δείχνει να έχει μπει στον πάγο και ο Ίλια Ίβιτς μπορεί να εστιάσει σε άλλες υποθέσεις.

Υπάρχει η αίσθηση ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει μια μεταγραφή για τα άκρα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή ο Μάσιμο Καρέρα έχει μόνο του Βέρντε και Αλμπάνη που είναι καθαροί ακραίοι. Αυτό περιορίζει τον Ιταλό τεχνικό που όταν θέλει να παίξει με τριάδα αναγκάζεται να βάλει αριστερά τον Πέτρο Μάνταλο ή τον Μάρκο Λιβάγια.

Το παλεύει για μεταγραφή

Το προηγούμενο διάστημα ο Ίλια Ίβιτς αφιέρωσε αρκετό χρόνο για την περίπτωση του Τάνκοβιτς. Παρά το αρχικό θετικό κλίμα οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό καθώς οι μάνατζερ του παίκτη είχαν μεγάλες απαιτήσεις. Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δούλευε σε άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση.

Λίγες μέρες πριν το φινάλε ο Ίβιτς ξεκίνησε και πάλι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους προκειμένου να έρθει ένας παίκτης που θα γίνει άμεσα βασικός. Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ έχει προταθεί ο Κολομβιανός σέντερ φορ, Ρικάρντο Μαρκές και η περίπτωση του εξετάζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments