Αθλητισμός

Ρικάρντο Μαρκές ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Κολομβιανός σέντερ φορ

Ρικάρντο Μαρκές ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Κολομβιανός σέντερ φορ
Ρικάρντο Μαρκές ΑΕΚ: Ο νεαρός Κολομβιανός σέντερ φορ έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωση του εξετάζεται.

Ρικάρντο Μαρκές ΑΕΚ: Από πολύ νωρίς στη σεζόν οι άνθρωποι της ομάδας κατάλαβαν ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο ρόστερ. Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν άλλον ένα στόπερ και ένα κεντρικό χαφ. Πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ έχει αποκτήσει μόνο τον κεντρικό χαφ. Πολλοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Νέλσον Ολιβέρια και ο Γιώργος Γιακουμάκης για την κορυφή της επίθεσης. Ο Πορτογάλος αποτελεί την βασική επιλογή, αλλά ο Έλληνας φορ δεν έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις. Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος κοιτάξει τις επιδώσεις του τα τελευταία τρία χρόνια θα δει ότι δεν έχει δώσει όσα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Προτάθηκε Κολομβιανός φορ

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην έχουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση επιθετικού, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους μάνατζερ να προτείνουν παίκτες. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ρικάρντο Μαρκές. Πρόκειται για έναν Κολομβιανό φορ που έχει αρκετά καλά χαρακτηριστά. Είναι 22χρονος που αγωνίζεται στην ομάδα της Ουνιόν Μαγκνταλένα.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωση του δεν είναι δύσκολη. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο  προ-Ολυμπιακό τουρνουά με την U23 της χώρας του έχει παίξει ήδη σε τρία παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments