Αθλητισμός

Φάνης Μαυρομμάτης δανεισμός: Στη Δανία ο αμυντικός του “Τριφυλλιού”

Φάνης Μαυρομμάτης δανεισμός: Στη Δανία ο αμυντικός του “Τριφυλλιού”
Φάνης Μαυρομμάτης δανεισμός: O κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αν και βρέθηκε μια ανάσα από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο εντούτοις φαίνεται πως καταλήγει σε σύλλογο από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Φάνης Μαυρομμάτης δανεισμός: Ο Γιώργος Δώνης από το ξεκίνημα της σεζόν είχε δείξει τις προθέσεις του όσον αφορά τη χρησιμοποίηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Μαυρομμάτης ουσιαστικά από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα βρίσκεται εκτός πλάνων του Έλληνα προπονητή, με τον Δώνη να καταλήγει από νωρίς στις βασικές του επιλογές στα μετόπισθεν.

Ο νεαρός στόπερ από το ξεκίνημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βρέθηκε διαθέσιμος σε όποιον ενδιαφερόμενο ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, τα ρεπορτάζ ήθελαν τον 22χρονο να καταλήγει στον Πανιώνιο με την μορφή δανεισμού από τους “Πράσινους”. Όπως φαίνεται το σενάριο αυτό καταρρίπτεται, με τον Μαυρομμάτη να είναι έτοιμος για την πρώτη του εμπειρία μακριά από τα πάτρια εδάφη.

Επικρατέστερο σενάριο για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού είναι πλέον η μετακίνησή του στη βόρεια Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Δανία. Ο Μαυρομμάτης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για νέες περιπέτειες, με το όνομα του συλλόγου για την ώρα να μην έχει γίνει γνωστό. Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη κίνηση αποδεσμεύει το ρόστερ του από έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξαρχής βρέθηκε εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη.

Οι “Πράσινοι” από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είχαν θέσει τις προτεραιότητές τους στα μεταγραφικά. Η αμυντική γραμμή ήταν ένα θέμα που ποτέ δεν απασχόλησε τον Γιώργο Δώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments