Ελλάδα

Πέθανε ο Βαγγέλης Κωστής

Πέθανε ο Βαγγέλης Κωστής
Θρήνος στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας με το χαμό του Βαγγέλη Κωστή, ενός εκ των αγαπητών φιλάθλων της Νίκης Βόλου.

Ο 37χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί, μέσα στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Βαγγέλης Κωστής είχε νιώσει αδιαθεσία, μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου και ειδικότερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Μόλις μπήκε στο εξεταστήριο, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γιατρών. Οι γιατροί προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, όμως ο 37χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Ο Βαγγέλης Κωστής ήταν φίλαθλος της Νίκης Βόλου και αμέσως στην είδηση του θανάτου του το Blue Club – Παναγιώτης Ντοκούζης εξέφρασε την οδύνη του για το χαμό του άτυχου άνδρα.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ και οργανωμένους

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 σε ανακοίνωσή της, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Βαγγέλη Κωστή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, το πρωί της Τετάρτης. «Ο Βαγγέλης ήταν ενεργό μέλος του οπαδικού κινήματος της ομάδας μας, ακολουθούσε την αγαπημένη του Νίκη σε όλη την Ελλάδα και το αθώο, γεμάτο ζέστη χαμόγελό του ήταν αυτό που μας έδινε διπλή χαρά, ύστερα από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα της «καψούρας» που μας ένωνε κι ακόμα μας ενώνει. Παρ’ ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο, δεσμευόμαστε προς την οικογένειά του για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος της. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου δε θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη, εις το επανιδείν στην κυανόλευκη κερκίδα του Παραδείσου»! σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του 35χρονου φιλάθλου της ομάδας μας Βαγγέλη Κωστή, καθώς και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. «Ραντεβού στην κερκίδα των ουρανών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια όμως εκφράζουν και οι Austrian Boys σε μήνυμά τους λέγοντας χαρακτηριστικά : «Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον οπαδό της Νίκης Βαγγέλη Κωστή. Καλό κουράγιο στην οικογένεια του και στους δικούς του.. Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. Σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα. Ευχόμαστε να πιάσεις την καλύτερη θέση στο πέταλο των αστεριών να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments