Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε Ολυμπιακός: Επίσημα στη Γουλβς ο Πορτογάλος

Ντάνιελ Ποντένσε Ολυμπιακός: Επίσημα στη Γουλβς ο Πορτογάλος
Ντάνιελ Ποντένσε Ολυμπιακός: Σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού προχώρησε η Γουλβς.

Ντάνιελ Ποντένσε Ολυμπιακός: Ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του ανοίγει ο 24χρονος επιθετικός, καθώς πριν από λίγο η Γουλβς επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του αποκτώντας τα δικαιώματά του από τον Ολυμπιακό. Οι “Ερυθρόλευκοι” παραχώρησαν τον παίκτη έναντι ποσού το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αποχαιρετώντας τον 1,5 χρόνο μετά την απόκτηση του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι “Λύκοι” αγόρασαν για τα επόμενα 4,5 χρόνια τον 24χρονο ακραίο επιθετικό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε δώσει 7 εκατ. ευρώ τον περασμένη Σεπτέμβριο, ώστε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με την προηγούμενη ομάδα του, τη Σπόρτινγκ. Τον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε με τους “ερυθρόλευκους” ο ταχύτατος winger έκανε 68 συμμετοχές και σημείωσε 13 γκολ.

Ο Ποντένσε θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μάλιστα σε ένα περιβάλλον στο οποίο δε θα καθυστερήσει να εγκλιμαστεί, με δεδομένο πως η Γουλβς διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά συμπατριώτες του, ενώ και ο προπονητής, Νούνο Εσπίριτο Σάντος, είναι κι αυτός Πορτογάλος.

Η ομάδα του Γουλβερχάμπτον πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα. Ύστερα από 24 αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση, ισοβαθμώντας βέβαια με την 5η Γιουνάιτεντ και την 6η Τότεναμ που έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Η Γουλβς των Κινέζων ιδιοκτητών, μάλιστα, συμμετέχει στους “32” του Europa League, φάση κατά την οποία θα αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments