Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι νίκες δημιουργούν “καυτό” ΟΑΚΑ στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι νίκες δημιουργούν “καυτό” ΟΑΚΑ στο ντέρμπι
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η επιτυχημένη πορεία των "Πράσινων" το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει προσδοκίες στους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι τρέχουν να αποκτήσουν ένα μαγικό "χαρτάκι" ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι πέντε συνεχόμενες νίκες – τέσσερις για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο – έχει αλλάξει άρδην το κλίμα στις τάξεις των “Πράσινων”, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Μπροστά του το “Τριφύλλι” έχει μια σειρά δύσκολων αγώνων τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο, στους οποίους καλείται να σταθεί στο ύψος του και να καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Οι φίλοι του συλλόγου δείχνουν να εμπιστεύονται ξανά τους παίκτες του Γιώργου Δώνη. Λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, οι “Πράσινοι” βρίσκονται σε αναβρασμό με τα εκδοτήρια να γεμίζουν καθημερινά από οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι που θα τους δώσει μια θέση στο γήπεδο.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού εμψυχώνοντας την ομάδα τους για τη νίκη κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά”. Ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει ντέρμπι χωρίς να έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε από χθες και ο αμυντικός του “Τριφυλλιού”, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments