Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η τελευταία του φωτογραφία [pic]

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτή είναι η τελευταία του φωτογραφία [pic]
Κόμπι Μπράιαντ: Στη δημοσιότητα βγήκε πιθανότατα η τελευταία φωτογραφία που δείχνει τον Αμερικανό θρύλο του NBA εν ζωή.

Κόμπι Μπράιαντ: Ο αιφνίδιος θάνατος του Αμερικανού σούπερ σταρ τη περασμένη Κυριακή συγκλόνισε τον πλανήτη. Τέσσερις ημέρες αργότερα ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση με τον χαμό του κορυφαίου μπασκετμπολίστα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τη συντριβή του ιδιωτικού του ελικοπτέρου όπου και επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του και επτά ακόμη άτομα.

Σήμερα στη δημοσιότητα βγήκε μια φωτογραφία η οποία φέρεται πως είναι η τελευταία – ή από τις τελευταίες – που δείχνουν τον Κόμπι Μπράιαντ εν ζωή.  Πρόκειται για μια κάπως θολή selfie που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy. Η φωτογραφία ελήφθη την προηγούμενη ημέρα του δυστυχήματος. Ο νεαρός Μπράντι, που θα έπαιζε σε αγώνα της ακαδημίας του Κόμπι Μπράιαντ, είχε πει εκείνη τη μέρα στη μητέρα του: «Πάμε να δούμε τον Κόμπι πριν τον αγώνα μας». Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει τη φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του για να προπονήσει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα, τις Lady Mambas. Η ομάδα τους τελικά έχασε, ο Κόμπι ήταν εκνευρισμένος για την ήττα και δεν ήθελε να βγει φωτογραφία. Γι’ αυτό και η εικόνα βγήκε κάπως θολή, σύμφωνα με τον 13χρονο Μπράντι. Το παιδί υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο». Αυτή ωστόσο έμελλε να είναι η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments