Lifestyle

Ντέπυ Γκολεμά στο “Μεσάνυχτα”: Η συγγνώμη στην Ελεονώρα Μελέτη και η κόντρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου [vid]

Ντέπυ Γκολεμά στο “Μεσάνυχτα”: Η συγγνώμη στην Ελεονώρα Μελέτη και η κόντρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου [vid]
Ντέπυ Γκολεμά στο "Μεσάνυχτα": Η γνωστή τηλεκριτικός βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μιλώντας για όλα, μεταξύ άλλων για την απώλεια του συζύγου της και πως έχει ακούσει εκφράσεις όπως η "μέγαιρα", ο "μπαμπούλας" από τον κόσμο της τηλεόρασης.

Ντέπυ Γκολεμά στο “Μεσάνυχτα”: Καλεσμένη στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης. Η τηλεκριτικός μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, ενώ η συζήτηση ξεκίνησε με την Ελεονώρα Μελέτη να λέει πως “Αν κάποια στιγμή μου έλεγαν ότι θα έχω την κυρία Γκολεμά καλεσμένη δεν θα το πίστευα”. Ενώ η κ. Γκολεμά απάντησε ότι: “Αλλάζουν οι καιροί, γλυκαίνουν οι άνθρωποι”.

Παλαιότερα είχα βρεθεί στο στόχαστρό σας και είχα αντιδράσει”, της είπε η Ελεονώρα εξηγώντας ότι όταν τελικά μίλησαν στο τηλέφωνο για την εκπομπή αντιλήφθηκε ότι η Ντέπυ Γκολεμά δεν ήταν μπαμπούλας.  Ενώ η ίδια η τηλεκριτικός αποκάλυψε ότι:“Έχω ακούσει εκφράσεις η μέγαιρα, ο μπαμπούλας. Το θέμα είναι ότι δεν πέρασα απαρατήρητη”, είπε χαριτολογώντας.“Στην 37χρονη πορεία μου δεν απολύθηκα ούτε μία φορά παρότι πολλοί το προσπάθησαν” συμπλήρωσε η κ.Γκολεμά εξηγώντας ότι η γνώμη της ενοχλούσε.

Ύστερα η Ντέπυ Γκολεμά αναφέρθηκε πώς βρέθηκε στη δημοσιογραφία αφού δεν πέρασε στις εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο λόγω του θανάτου του πατέρα της. Διηγήθηκε πώς συνάντησε πρώτη φορά τον δάσκαλο και μέντορά της, Φρέντυ Γερμανό, αλλά αποκάλυψε ότι υπήρξε και ερωτευμένη μαζί του καθώς ήταν ο σταρ της εποχής. “Έχω δουλέψει πολύ στην τηλεόραση” είπε εξηγώντας ότι έχει πίσω της χρόνια καριέρας δίπλα σε αυτόν τον τόσο ξεχωριστό δημοσιογράφο.

Παρ όλα αυτά η κ. Γκολεμά εξομολογήθηκε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο την εποχή του “TV Stars παρουσιάστε” καθώς δέχτηκε πολύ μεγάλη κριτική ενώ έπαθε αποκόλληση στο μάτι της λόγω άγχους.“Περνώντας τα χρόνια και κυρίως από την κρίση και μετά μαλάκωσα την κριτική μου”, είπε.  Όσον αφορά για τις σχέσεις τους με τον Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι: “Ανταλλάσσαμε για 20 χρόνια μηνύματα μίσους, μετά πήγα στην εφημερίδα του και γλίτωσε. Με τους μεγάλους δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα, υπήρχε ένας τσαμπουκάς. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου”, εξήγησε.

Ο γάμος  η απώλεια του συζύγου της και η δημόσια συγγνώμη

“Έδωσα μεγαλύτερη σημασία στην καριέρα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να επικοινωνήσω την ιδιωτική μου ζωή. Ο Άρης ήταν ένας άνθρωπος που δεν αγαπούσε τους δημοσιογράφους. Όσες φορές εναντιωνόταν στους δημοσιογράφους της τηλεόρασης την πλήρωνα εγώ, άκουγα τα εξ αμάξης για όλο το συνάφι”, είπε χαρακτηριστικά για τη ζωή με τον σύζυγό της που ήταν αεροπόρος.Έπειτα αποκάλυψε πως γνώρισε τον σύζυγό της σε έναν σύλλογο τένις που είχε ιδρύσει ο ίδιος και πήγε να παίξει με μια φίλη της το 1990. “Ήταν ατρόμητος, περιφρονούσε το θάνατο, ήταν αληθινός, πολύ δοτικός, είχε υπέροχα πράσινα μάτια, ήταν εξαίσιος άνθρωπος, μόνο καλό για μένα”.

Ο σύζυγός μου πάλεψε γενναία με τον θάνατο, αλλά στο τέλος παραιτήθηκε”, εξομολογήθηκε η Ντέπυ περιγράφοντας πώς ο καρκίνος της στέρησε τον σύντροφό της.“Υπήρξε μια τετραετία όπου διαδοχικά έχανα ανθρώπους. Έφυγε η μητέρα μου, ο άντρας της αδερφής μου, έφυγε η κουμπάρα μας και ο τελευταίος που έφυγε ήταν ο Άρης”, είπε για την επώδυνη περίοδο στη ζωή της.

Τέλος δήλωσε πως είναι  παρεξηγημένο άτομο λόγω των κριτικών της. Ο κόσμος της δουλειάς νομίζει ότι είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει ένα στυλό και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν είμαι καθόλου έτσι. Πρέπει να φας στη μάπα το χειρότερο σκουπίδι και αυτό δεν είναι εύκολο. Θες και λίγο βαρέα και ανθυγιεινά” σχολίασε για τη δουλειά της και το τηλεοπτικό προϊόν. Η κουβέντα με την Ελεονώρα τελείωσε με την Ντέπυ να της ζητά συγγνώμη: “Ο άνθρωπος μεγαλώνοντας πρέπει να γίνεται σοφότερος και το να ζητάς συγγνώμη είναι κάτι καλό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments