Αθλητισμός

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματισμός: “Όλα γίνονται για κάποιο λόγο” [pic]

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματισμός: “Όλα γίνονται για κάποιο λόγο” [pic]
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματισμός: Ο νεαρός αθλητής έκανε το πρώτο του ποστ μετά τον τραυματισμό του.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματισμός: Πριν από λίγο καιρό ο έμπειρος μπασκετμπολίστας αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό Νικαίας. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στον Ολυμπιακό αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί και να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο η χαρά του δεν μπόρεσε να κρατήσει πολύ.

Ο Ολυμπιακός  επικράτησε στο ματς με την Μπασκόνια, αλλά ήταν μία πύρρειος νίκη αφού έχασε με τραυματισμό τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη στιγμή στην τέταρτη περίοδο, καθώς όταν έκλεψε την μπάλα, πάτησε άσχημα και απευθείας έπιασε τον αστράγαλό του. Οι ιατρικές εξετάσεις λοιπόν έδειξαν πλήρης ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στην αριστερή ποδοκνημική, που μεταφράζεται ως 2,5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού όμως έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα για τον τραυματισμό του μέσω Instagram κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο» κι ευχαρίστησε όσους είναι δίπλα του. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός φόργουορτ έχει ξεκινήσει την καριέρα από από τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Λαύριο και από εκεί τον αγόρασε ο Ολυμπιακός. Αρχικά αγωνίστηκε στην Α1 με τον Ιωνικό και στη συνέχεια δηλώθηκε στην Ευρωλίγκα.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments