Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Ο Μέντες τον πρότεινε στην Σπόρτινγκ

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Ο Μέντες τον πρότεινε στην Σπόρτινγκ
Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Ο Πορτογάλος μάνατζερ πρότεινε τον συμπατριώτη του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται λίγες ώρες πριν το φινάλε της. Στην ΑΕΚ περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την ανακοίνωση της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο. Όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, ούτε κάποια αποχώρηση. Και όταν μιλάμε για αποχώρηση το μυαλό όλων πάει στον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο της Γουλβς η οποία κινήθηκε και για την απόκτηση του. Ωστόσο τα χρήματα δεν ήταν όσα προέβλεπε η ρήτρα και το θέμα δεν προχώρησε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ποτέ ότι δεν θα γίνει κάτι, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Αγγλική ομάδα δεν θα κάνει πρόταση μέχρι το φινάλε και ο Ολιβέιρα θα μείνει στην ΑΕΚ.

Η πρόταση του Μέντες

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της Γουλβς έφτασε στα χέρια της ΑΕΚ με τον Ζόρζε Μέντες να είναι ο συνδετικός κρίκος. Ο κορυφαίος ατζέντης ασχολήθηκε και πάλι ενεργά με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μέντες ήταν και αυτός που έβαλε στο παιχνίδι την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του παίκτη.

Μπορεί ο παίκτης να δήλωνε αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, αλλά προφανώς δεν ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Στα Σπάτα το κατάλαβα και γιαυτό κινήθηκαν άμεσα για τον Αραούχο. Η παρουσία του Αργεντινού από τώρα δίνει την άνεση για μια πώληση το καλοκαίρι. Άλλωστε είναι κάτι που θα είναι κερδοφόρο για όλες τις πλευρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments