Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Πάτησε Ελλάδα ο Αργεντινός – “Νιώθω το ίδιο ρίγος με την πρώτη φορά” [vids]

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Πάτησε Ελλάδα ο Αργεντινός – “Νιώθω το ίδιο ρίγος με την πρώτη φορά” [vids]
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Ο Αραούχο γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ που τον υποδέχθηκαν στο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Στην Αθηνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αργεντινός επιθετικός, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια, αφού είναι η τρίτη φορά που τον υποδέχονται οι φίλοι της ΑΕΚ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου αφίχθη λίγο μετά τις 13:30.

Όμως ήταν «… σαν να έρχομαι για πρώτη φορά. Νιώθω ρίγος», όπως είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ μόλις αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο. Γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου 200 οπαδούς της Ένωσης που τον υποδέχθηκαν, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του.

Ο Αραούχο θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Η Ένωση τον αποκτά δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Ιούνιο. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ μαζί με το τριετές συμβόλαιο του παίκτη, θα εκτοξευτεί στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Αραούχο να αποτελεί την πιο δαπανηρή μεταγραφή του Δικεφάλου, στη νέα εποχή του.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ

«Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι εδώ και λίγη ώρα ο Σέρχιο Αραούχο! Ο El Chino των οπαδών της ΑΕΚ ταξίδεψε από το Λας Πάλμας στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση και να ξεκινήσει την τρίτη του θητεία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Εν αναμονή των τελικών εξελίξεων, το AEK TV σας ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αργεντινού άσου».

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/213056176404724/?v=213056176404724

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments