Αθλητισμός

AEK μεταγραφές: Την ύστατη προσπάθεια και για εξτρέμ ο Ίβιτς

AEK μεταγραφές: Την ύστατη προσπάθεια και για εξτρέμ ο Ίβιτς
AEK μεταγραφές: Λίγες ώρες πριν το πέσιμο της... καρό σημαίας της μεταγραφικής περιόδου ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πραγματοποιεί την ύστατη προσπάθεια απόκτησης ακραίου επιθετικού.

ΑΕΚ μεταγραφές: Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου κλείνει “πληθωρικά” για την Ένωση”. Η έλευση του Σέρχιο Αραούχο – ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του – έχει προκαλέσει χαμόγελα στις τάξεις των “Κιτρινόμαυρων”, τα οποία δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να γίνουν πιο… πλατιά.

Αυτό γιατί ο τεχνικός διευθυντής της ‘Ένωσης, Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως κυνηγά ακόμη μία μεταγραφή. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα έχει ζητήσει από τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή έναν παίκτη για τις πτέρυγες της επιθετικής του γραμμής. Ο Ίβιτς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναζητά με μεγάλη ζέση τις τελευταίες ώρες τον “εκλεκτό” προκειμένου να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο την πρώτη του μεταγραφική περίοδο στο τιμόνι της ΑΕΚ.

Οι κινήσεις του Σέρβου τεχνικού διευθυντή για την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί, μιας και από το ρεπορτάζ δεν έχουν βγει στην επιφάνεια υποψήφιου στόχοι. Η ΑΕΚ αναζητά παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο αριστερά όσο και στα δεξιά της επίθεσης, να έχει ταχύτητα καθώς επίσης και έκρηξη στο παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός. Ο Ίλια Ίβιτς έχει μπροστά του ελάχιστες ώρες προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα λύσει τα προβλήματα που παρατηρεί ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο ελάχιστος χρόνος ωστόσο αφορά τις μεταγραφές, καθώς θυμίζουμε πως η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών θα παραμείνει ανοιχτή και μετά τις 31 Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments