Αθλητισμός

Σωτήρης Νίνης μεταγραφή: Με το ένα πόδι στον Ατρόμητο

Σωτήρης Νίνης μεταγραφή: Με το ένα πόδι στον Ατρόμητο
Σωτήρης Νίνης μεταγραφή: Ο 29χρονος Έλληνας άσσος ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σωτήρης Νίνης μεταγραφή: Με το ένα πόδι στο ρόστερ του Ατρομήτου βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης. Ο Έλληνας μέσος προπονείται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα του Ατρομήτου. Ο 29χρονος άσσος είναι σίγουρο ότι θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του μέσω της ομάδας του Περιστερίου και φαίνεται ότι και οι ιθύνοντες του Ατρομήτου είναι “ζεστοί” για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι λοιπόν διόλου απίθανο τις επόμενες μέρες να υπάρξει ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του

Η καριέρα του Σωτήρη Νίνη ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη. Την πρώτη φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν μόλις 16 ετών και όλοι μιλούσαν για ένα τεράστιο ταλέντο που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Μέχρι μια ηλικία ο Σωτήρης Νίνης δικαίωνε τις προσδοκίες και ήταν βαρόμετρο στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι που κάποια στιγμή για λόγους που δε χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ, έφυγε από τον Παναθηναϊκό και η καριέρα του άρχισε να έχει πτωτική πορεία, μέχρι που χάθηκε εντελώς από το προσκήνιο. Η διαφαινόμενη μετακίνηση του στον Ατρόμητο και η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να κάνει μια νέα στροφή στην καριέρα του, αυτή τη φορά προς το καλό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments