Αθλητισμός

Ολυμπιακός Καμαρά: Γι’ αυτό δεν ανέβηκε ούτε σεντς η Σέφιλντ

Ολυμπιακός Καμαρά: Γι’ αυτό δεν ανέβηκε ούτε σεντς η Σέφιλντ
Ολυμπιακός: Οι «λεπίδες» που… ήθελαν τον Καμαρά και σκέφτονταν να δώσουν 8.000.000 για να τον αποκτήσουν.

Σε συζητήσεις είχαν μπει ο Ολυμπιακός και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να έχουν στα ραντάρ τους τον Μαντί Καμαρά. Η ομάδα της Premier League, δαπάνησε κοντά στις 25 εκατομμύρια προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό τους τον Σάντερ Μπέργκε, από τη Γκενκ.

Οι «λεπίδες» που ήθελαν τον Καμαρά και σκέφτονταν να δώσουν 8.000.000 για να τον αποκτήσουν. Τέτοια ήταν η τιμολόγηση τους για τον μέσο του Ολυμπιακού, ούτε ευρώ παραπάνω.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αφρικανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και πολύ περισσότερο ομάδων από την Αγγλία και την Premier League. Πριν λίγο καιρό στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από την Γουότφορντ για τα δικαιώματα του 22χρονου μέσου. Ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση πιστεύοντας πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να «πιάσει» πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που πρότεινε ο αγγλικός σύλλογος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ , η νεοφώτιστη στην Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά, όντας στην 8η θέση της βαθμολογίας, είχε παρακολουθήσει στενά τον Καμαρά. Μάλιστα είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sportime.gr,  είχαν αναφέρει ότι οι «λεπίδες» πρόσφεραν στον Ολυμπιακό 8 εκατομμύρια λίρες (9,3 εκατομμύρια ευρώ). Οι Ερυθρόλευκοι όμως πίστευαν πως ο ποδοσφαιριστής τους μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στον σύλλογο. Στο Λιμάνι θέλουν σίγουρα να ανεβάσουν το ποσό πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments