Ελλάδα

Αττική συλλήψεις: “Σκούπα” της ΕΛ.ΑΣ – Μόλις σε 24 ώρες έβαλαν χειροπέδες σε 85 δράστες

Αττική συλλήψεις: “Σκούπα” της ΕΛ.ΑΣ – Μόλις σε 24 ώρες έβαλαν χειροπέδες σε 85  δράστες
Αττική συλλήψεις: Στα χέρια της αστυνομίας 425 άτομα, από τα οποία τα 85 συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ναρκωτικών ουσιών, διαρρήξεις, κλοπές, και μια απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αττική συλλήψεις: Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε 85 συλλήψεις, μόλις μέσα σε ένα 24 ωρο, συγκεκριμένα από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 το πρωί, έως σήμερα 2 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα, σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στην Αττική γενικότερα για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας. Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ελέγχθηκαν συνολικά 3.585 άτομα και 2.087 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 425 άτομα, από τα οποία τα 85 συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, 33 συλλήψεις ήταν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, είκοσι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, εννέα για διαρρήξεις – κλοπές, μία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μία για ληστεία, τρεις για παράβαση του νόμου περί όπλων, επτά για καταδικαστικές αποφάσεις και διωκτικά έγγραφα και έντεκα για διάφορα άλλα αδικήματα. Παράλληλα, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και λαθραία καπνικά προϊόντα, βεβαιώθηκαν 137 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, ενώ βρέθηκαν και δέκα κλεμμένα οχήματα. Τέλος, έπειτα από τη σύλληψη τους οι δράστες πρόκειται να οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments