Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Instagram: Αυτός είναι ο νέος “σύντροφος” της αγαπημένης ηθοποιού [pic]

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Instagram: Αυτός είναι ο νέος “σύντροφος” της αγαπημένης ηθοποιού [pic]
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Instagram: Το νέο μέλος στη ζωή της ηθοποιού που την έκανε ξανά να χαμογελά, είναι ένα αξιολάτρευτο τετράποδο.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αγαπημένη ηθοποιός λατρεύει τα ζώα και δεν διστάζει να το δείχνει, αυτή τη φορά με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της γάτα τη Λιλίκα την οποία είχε σώσει και υιοθετήσει πριν από πέντε χρόνια, ενώ μοιράστηκε με πόνο το δυσάρεστο νέο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα έγραψε η ηθοποιός:

«Το μικρο μου πλασματάκι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ζώων. Τα δάκρυα μου που τρέχουν σαν βρύσες από τη θλίψη και το σπαραγμό πέφτουν στο πληκτρολόγιο και δε με αφήνουν να γράψω πολλά…Σ ευχαριστώ καρδιά μου, σ ευχαριστώ Λιλίκα μου γλυκεία για όσα υπέροχα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σ ευχαριστώ γιατί άγγιξες μέσα μου χορδές κι ευαισθησίες που μέχρι τώρα αγνοούσα..Ξεκουράσου κορμάκι μου… Είχε γράψει  η αγαπημένη ηθοποιός ραγίζοντας καρδιές»!

Η ζωή όμως της επιφύλασσε ένα νέο τετράποδο φιλαράκι, το οποίο την έκανε ξανά να χαμογελά μετά τη θλιβερή απώλεια. Αυτή τη φορά, το νέο μέλος της οικογένειας είναι… αρσενικό, ακούει στο όνομα “Ορφέας” και είναι ιδιαίτερα ζωηρό, αλλά παραμένει αξιολάτρευτο.

“Η αγαπημένη μου Λιλίκα που έφυγε τόσο νωρίς, μου έστειλε αυτό το πλασματάκι και μου είπε να το φροντίζω όπως κι εκείνη και να του δώσω απλόχερα την αγάπη μου. Τον βρήκαμε σε ένα χωράφι στη Θηβών κι από χθες αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας. Καλωσόρισες Ορφέα μου!!”, έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments