Αθλητισμός

ΑΕΛ Γκάμπριελ Τόρζε: Στο στόχαστρο των “βυσσινί” ο διεθνής Ρουμάνος

ΑΕΛ Γκάμπριελ Τόρζε: Στο στόχαστρο των “βυσσινί” ο διεθνής Ρουμάνος
ΑΕΛ Γκάμπριελ Τόρζε: Πολύ κοντά στο μεταγραφικό "μπαμ" της απόκτησης του διεθνούς Ρουμάνου εξτρέμ βρίσκεται ο σύλλογος από τον θεσσαλικό κάμπο.

ΑΕΛ Γκάμπριελ Τόρζε: Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την ομάδα της Λάρισας, με τους “βυσσινί” να προχωρούν σε αρκετές διορθωτικές κινήσεις κατά τη τρέχουσα περίοδο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου συνεχίζουν να αναζητούν ποιοτικές λύσεις στοχεύοντας στην αγωνιστική υπέρβαση, που δεν είναι άλλη από την κατάληψη της 6ης προνομιούχου θέσης, η οποία οδηγεί στα πλέι οφς της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση προχωρά σε οικονομικές υπερβάσεις φέρνοντας στον… κάμπο ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο επόμενος μεγάλος στόχος της ΑΕΛ δεν είναι άλλος από τον διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ, Γκάμπριελ Τόρζε. Ο 30χρονος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λάρισα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Τιμισοάρα, έκανε το βήμα για την Ντιναμό Βουκουρεστίου και από εκεί πήγε στην Ουντινέζε. Ο ιταλικός σύλλογος τον παραχώρησε δανεικό σε Γρανάδα, Εσπανιόλ, Κόνιασπορ και Οσμανλίσπορ, ενώ στη συνέχεια πήγε με κανονική μεταγραφή στη Ρωσία και την Ακχμάτ Γκρόζνι.

Αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός σε Καραμπουκσπόρ και Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σίβασπορ. Με τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας έχει μετρήσει 55 συμμετοχές με 11 γκολ και έχει περάσει και από τις «μικρές» εθνικές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments