Αθλητισμός

Τάσος Κάκος Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Η φάση του πέναλτι δεν είναι τόσο ξεκάθαρη»

Τάσος Κάκος Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Η φάση του πέναλτι δεν είναι τόσο ξεκάθαρη»
Τάσος Κάκος Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Δύσκολα μπορεί να αποφασίσει ο διαιτητής αν η φάση με τον Λημνιό στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι πέναλτι ή όχι, σύμφωνα με τον Τάσο Κάκο.

Τάσος Κάκος Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 2-0 σκορ. Ωστόσο, μια φάση στο 57ο λεπτό προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις και διαμάχες, ιδίως στην εκπομπή «Total Football» του καναλιού «Open». Συγκεκριμένα, στη ροή του παιχνιδιού ο Χρήστος Δώνης φαίνεται να ανατρέπει τον Δημήτρη Λημνιό. Για τον Τάσο Κάκο που κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του διαιτητή να δείξει κίτρινη, έπρεπε να δοθεί πέναλτι. 

“Ο παίκτης έχει πατήσει τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και έπρεπε να δοθεί πέναλτι” ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής ο πρώην Κερκυραίος διαιτητής.

Δήλωση που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του δημοσιογράφου, Βασίλη Βέργη, ο οποίος  σχολίασε πως «είναι καθαρό εκτός περιοχής». Μία ημέρα μετά, όμως, ο άλλοτε διαιτητής φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και πως δεν είναι τόσο απόλυτος για τη συγκεκριμένη φάση. «Όσες φορές και να τη δούμε τη φάση αυτή δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Εμπειρικά μπορώ να πω ότι είναι πέναλτι, αλλά δεν είναι ξεκάθαρη» σχολίασε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη διαφωνία που είχαν ο Τάσος Κάκος με τον Βασίλη Βέργη:

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός με την «αύρα» των πέντε συνεχόμενων νικών του και με περίσσιο πάθος έκανε ότι ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και έφτασε σε μία εμφατική νίκη με 2-0. Το “τριφύλλι” ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Μακέντα στο 49′, από ανατροπή του Δώνη από τον Ίνγκασον. Ο Χατζηγιοβάνης βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, παίρνοντας το «δώρο» του Ίνγκασον και διαμορφώνοντας από το 56ο λεπτό το τελικό σκορ, καθώς οι Θεσσαλονικείς ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments