Video

Ζέτα Δούκα Το Καφέ της Χαράς: Όλα όσα δήλωσε πριν μπει στη δημοφιλή σειρά – Ο ρόλος της

Ζέτα Δούκα Το Καφέ της Χαράς: Όλα όσα δήλωσε πριν μπει στη δημοφιλή σειρά – Ο ρόλος της
Ζέτα Δούκα Το Καφέ της Χαράς: Η ηθοποιός ετοιμάζεται να μπει στη σειρά και θα μας κρατήσει τον ενδιαφέρον με τον περίεργο ρόλο της.

Ζέτα Δούκα Το Καφέ της Χαράς: Η ηθοποιός μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και μίλησε για τον ρόλο της στο Happy Day. Η Ζέτα Δούκα μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της για τον ρόλο της στη σειρά. Συγκεκριμένα είπε : «Οσονούπω εισβάλλω στο Καφέ της Χαράς και είμαι σε γυρίσματα. Θα κάνω μια γυναίκα που έχει βεβαρημένο παρελθόν και κρύβει ένα μυστήριο. Άλλαξα τα μαλλιά και για τον ρόλο και γιατί ήθελα μια αλλαγή για μένα».

Ο ρόλος της στη σειρά

Η Στέλλα εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων του νέου Καφέ της Χαράς και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει την Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν. Η Στέλλα έχει μια ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι. Η Βάλια θα τη συμβουλεύσει να κρύψουν το παρελθόν της, έτσι λένε ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το ποια είναι η ξανθιά μπαργούμαν και από πού έρχεται.

Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε. Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό. Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση. Ο Περίανδρος θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της, αλλά η γοητεία της είναι θανάσιμη παγίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments