Ελλάδα

Γήπεδο ΑΕΚ υπογειοποίηση: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γήπεδο ΑΕΚ υπογειοποίηση: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια
Γήπεδο ΑΕΚ υπογειοποίηση: Ανακοινώθηκαν σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα της υπογειοποίησης.

Γήπεδο ΑΕΚ υπογειοποίηση: Το «στολίδι» της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ήδη πάρει την τελική του μορφή. Ένα παράπλευρο έργο, αλλά την ίδια ώρα πολύ σημαντικό είναι αυτό της υπογειοποίησης των κοντινών δρόμων. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας/ Χαλκηδόνας ενημέρωσε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρξουν στην περιοχή λόγω της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Π. Κωνσταντίνου στο πλαίσιο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να κάνει σχετικό ποστάρισμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει

Οι βασικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη μας κατά την διάρκεια κατασκευής του έργου “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Π. Κωνσταντίνου” συνοψίζονται παρακάτω:

  • Τα οχήματα με προέλευση την Νέα Ιωνία, τα οποία διασχίζουν σήμερα την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου από ανατολικά προς δυτικά, μετά τον αποκλεισμό της οδού θα κατευθύνονται με κατάλληλη σήμανση προς τη Λ. Δεκελείας (μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου)
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως θα ακολουθούν τη διαδρομή Λ. Ηράκλειου – Αλ. Παπαναστασίου – Ιωνίας – Προύσης – Σμύρνης – Φωκών

Τα οχήματα με προέλευση τη Νέα Φιλαδέφεια, τα οποία σήμερα διασχίζουν τον άξονα Φωκών – Πατριάρχου Κωνσταντίνου με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά, μετά τον αποκλεισμό της οδού θα κατευθύνονται:

  •  στην Φάση Α μέσω της διαδρομής Βρυούλων – Φαναρίου – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου -Λ. Ηρακλείου.
  • στην Φάση Β θα ακολουθούν την διαδρομή Βρυούλων – Δεκελείας – Ελ. Βενιζέλου – Σμύρνης – Ελ. Αλαμέιν.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Δεκελείας με κατεύθυνση προς Βορρά

  • στην Φάση Α θα ακολουθούν τη διαδρομή Ειρήνης – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου Λ. Ηρακλείου ή Φαναρίου – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου -Λ. Ηρακλείου
  • στην Φάση Β θα ακολουθούν την διαδρομή Δεκελείας – Ελ. Βενιζέλου – Σμύρνης – Ελ. Αλαμέιν

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Πίνδου με κατεύθυνση προς Νότο, στην την φάση Α και στην φάση Β θα ακολουθούν τη διαδρομή Πίνδου – Τρύπια – Βρυούλων – Φαναρίου – Σμύρνης – Αλ. Παπαναστασίου -Λ. Ηρακλείου

Μονοδρομήσεις/Αντιδρομήσεις

Οι απαιτούμενες αλλαγές στην κυκλοφοριακή οργάνωση του οδικού δικτύου είναι:

  • Μονοδρόμηση της οδού Φωκών από την οδό Σμύρνης έως τη Λ. Δεκελείας με κατεύθυνση προς τη Λ. Δεκελείας.
  • Λειτουργία ως διπλής κατεύθυνσης οδών κάθετων στο εργοτάξιο, οι οποίες θα λειτουργούν ως αδιέξοδες οδοί (θα υπάρξει σχετική μέριμνα για τους κατοίκους των συγκεκριμένων οδών).
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play