Διεθνή

Τουρκία συντριβή αεροπλάνου: Αεροσκάφος κόπηκε στα δύο στην προσγείωση

Τουρκία συντριβή αεροπλάνου: Αεροσκάφος κόπηκε στα δύο στην προσγείωση
Τουρκία συντριβή αεροπλάνου: Συγκλονίζουν οι εικόνες από την συντριβή ενός αεροπλάνου στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας, το «Σαμπιχά Γκιοκτσέν».

Τουρκία συντριβή αεροπλάνου: Απίστευτες είναι οι εικόνες από την συντριβή αεροπλάνου στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη και το αεροδρόμιο «Σαμπιχά Γκιοκτσέν». Το αεροσκάφος έφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κόπηκε στα δύο ενώ έχει τυλιχθεί και στις φλόγες. Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο, διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους να έχει κοπεί στα δύο και ορισμένοι επιβάτες να απομακρύνονται από αυτό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NTV το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο Σμύρνη – Κωνσταντινούπολη. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται πως στην Πόλη επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς από το πρωί βρέχει, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιδεινωθεί η κατάσταση.

To αεροπλάνο, που είχε 177 επιβαίνοντες, ανήκει στην Pegasus Airlines, τη μεγαλύτερη εταιρεία τσάρτερ στη γείτονα χώρα. Εδρεύει στο Αεροδρόμιο Ataturk (ΙΑΤΑ:IST), στην Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί πτήσεις προς τα τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας από την Βόρεια και Νότια Ευρώπη. Επίσης, νοικιάζει αεροσκάφη και πληρώματα σε άλλες εταιρείες. Έχει δευτερεύουσα βάση το Αεροδρόμιο της Αττάλειας. Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας, που μίλησε στο CNN Turk, δεν υπάρχουν νεκροί από τη συντριβή. Ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.

Oι πρώτες εικόνες από το σημείο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments