Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 5/2 – Ήρθε ο Μουρούνας και άρχισε τους εκβιασμούς

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 98: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 5/2 – Ήρθε ο Μουρούνας και άρχισε τους εκβιασμούς
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 98: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (05/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 98: O Μουρούνας ξεκαθαρίζει στη Μέλινα ότι θέλει μερίδιο από τα κέρδη της απάτης που σχεδιάζει με τον Βρανά, αφού την έχει στο χέρι. Την ίδια στιγμή, στον Όμιλο παρουσιάζεται στον Αλέξη το σχέδιο της Μελίνας, αλλά η επιφυλακτική στάση εκείνου την εξοργίζει. Η Δάφνη, που στο μεταξύ προχωρά με τη Χριστίνα το πρότζεκτ τους, αποφασίζει να βοηθήσει οικονομικά τον Στρατή, εν αγνοία του.

Η Κική, όμως, το μαθαίνει και της ζητάει να μην το κάνει, αφού εκείνη και ο Στρατής θα φύγουν για Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο Λευτέρης έχει επιστρέψει και επικρίνει έντονα τον Σωτήρη για τους χειρισμούς του με τον Βρανά, αλλά και με τη Μελίνα, η οποία εκνευρισμένη με τον Φίλιππο, του λέει ότι εξαιτίας του έφερε ένα παιδί στον κόσμο, που μόνο μίσος έχει για εκείνη. Και πράγματι, ο Μάνος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα σχέδια της μητέρας του και ζητάει γι’ αυτό τη βοήθεια της Σμαράγδας.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: O Στρατής προσπαθεί να πείσει την Κική να μη διακόψει την εγκυμοσύνη και η Κική του θέτει όρο να μείνουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, τα γενέθλια της Μυρτώς γίνονται αφορμή για να συναντηθεί ξανά η οικογένεια Μπούμπλη και η Μυρτώ ζητάει σαν χάρη από τους γονείς της να περάσουν το βράδυ μαζί. Την ίδια ώρα, η Μόνικα αποκαλύπτει στον Μάνο ότι το σχέδιο της επένδυσης ανήκει στη Μελίνα κι εκείνος, εκνευρισμένος, την επισκέπτεται ζητώντας της τον λόγο που επέστρεψε στις ζωές τους.

Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι η Χριστίνα νοιάζεται πραγματικά για τον Βρανά, ενώ ο Αλέξης πληροφορείται στο συμβούλιο των μετόχων για την ύπαρξη της Μελίνας. Μια Μελίνα που δέχεται στη σουίτα της την απρόσμενη επίσκεψη ενός προσώπου, που έρχεται και θα τα ανατρέψει όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments