Αθλητισμός

Ευθύμης Κουλούρης μεταγραφή: Ψάχνεται να φύγει το καλοκαίρι

Ευθύμης Κουλούρης μεταγραφή: Ψάχνεται να φύγει το καλοκαίρι
Ευθύμης Κουλούρης μεταγραφή: Ο διεθνής επιθετικός δεν περνάει την καλύτερη φάση του στην Τουλούζ.

Ευθύμης Κουλούρης μεταγραφή: Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα του έμπειρου σέντερ φορ. Ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο λειτούργησε θετικά καθώς βγήκε πρώτος σκόρερ της Super League. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών. Ωστόσο μετά από μια τόσο παραγωγική σεζόν προσέλκυσε το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Η Τουλούζ έβγαλε από τα ταμεία της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον αποκτήσει. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του σε πολύ καλή ηλικία. Το ξεκίνημα στη Γαλλία ήταν άκρως ενθαρρυντικό καθώς άρχισε να σκοράρει από τις πρώτες του συμμετοχές, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι ήρθε ο προβληματισμός.

Φευγάτος ο Κουλούρης

Μετά τα πρώτα γκολ ήρθε η ξηρασία. Ο Κουλούρης δεν έβρισκε δίχτυα και αυτό προκάλεσε πολλά προβλήματα στην Τουλούζ που δεν είχε άλλες λύσεις στην γραμμή κρούσης. Η Γαλλική ομάδα είναι σε δύσκολη θέση αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Φυσικά, ο Κουλούρης δεν είναι πρόθυμος να συνεχίσει στην Λιγκ 2.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής στράικερ θα μείνει στην Τουλούζ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν τελικά επιβεβαιωθεί ο υποβιβασμός της ομάδας του είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ψάξει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments