Πως Να

Λεφτά από το σπίτι: Ιδέες για δουλειά χωρίς να πηγαίνω στο γραφείο

Λεφτά από το σπίτι: Ιδέες για δουλειά χωρίς να πηγαίνω στο γραφείο
Πώς να βγάλετε χρήματα από το σπίτι. Μερικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε έξτρα χρήματα χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας.

Πώς να βγάλετε χρήματα από το σπίτι. Κάθε φορά που σηκωνόμαστε το πρωί από το κρεβάτι για να πάμε στη δουλειά μας, σκεφτόμαστε πόσο ωραίο θα ήταν να μην χρειαζόταν να μπορούσαμε να βγάζαμε λεφτά χωρίς να χρειαζόταν να βγόυμε από το σπίτι μας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι να μπορέσετε να έχετε ένα αρκετά καλό εισόδημα, δημιουργώντας δουλειά από το σπίτι. Χρειάζεται όμως αρκετός κόπος και πολύ θέληση

Πουλήστε όλα όσα δεν χρειάζεστε

Έπιπλα, αντίκες, διακοσμητικά, μικροσυσκευές, περιοδικά, παλιά comics, βιβλία, ρούχα, μπορούν να γίνουν ωραιότατες αγγελίες στο ebay ή στο marketplace του facebook.

Πουλήστε όλα όσα φτιάχνετε

Οι δημιουργίες σας, όπως χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά, μπλουζάκια και ό,τι άλλο χειροτέχνημα μπορείτε να το πουλήσετε σε πλατφόρμες όπως το Etsy.

Αναλάβετε να διαχειριστείτε social media

Κάθε επιχείρηση, όσο μικρή και να είναι, έχουν λογαριασμούς σε Facebook και Instagram. Αν πιστεύετε ότι είστε καλοί στα socia media, μπορείτε να ξεκινήσετε διαχειριζόμενοι τις σελίδες κάποιας επιχείρησης ή κάποιου project φίλων ή συγγενών σας, και αν το κάνετε καλά, να είστε σίγουροι ότι θα μαθευτεί. Εντάξει, όχι σε κολοσσούς που πληρώνουν πολλά για τους social media managers τους, αλλά είπαμε, υπάρχουν και οι μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν τόσο μεγάλο budget, ούτε όμως και τόσο μεγάλες απαιτήσεις.

Κάνετε μαθήματα μέσω Skype

Έχετε δίπλωμα ξένης γλώσσας που σας επιτρέπει να διδάσκετε; Πτυχίο που σας καθιστά ικανούς να βοηθάτε παιδιά σε σχολικά μαθήματα; Γνώσεις σε μουσικά όργανα ή οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα; Μπορείτε να αναλάβετε να κάνετε μαθήματα μέσω Skype, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι.

Ξεκινήστε να κάνετε Vlogs

Oι Youtubers και οι Instagram influencers αμοίβονται  ωραιότατες αμοιβές, ή έστω χορηγικά δωράκια από διαφημιζόμενες εταιρίες. Πώς; Αρκεί να έχετε μια κάμερα, να φτιάχνετε video ή posts με κέφι και μεράκι, λέγοντας τη γνώμη σας ή αναπτύσσοντας ένα δικό σας σύγχρονο concept, από κριτικές ή σχολιασμό μέχρι δοκιμές προϊόντων ή χιουμοριστικά σκετσάκια, και να γίνετε δημοφιλείς, συγκεντρώνοντας ικανό αριθμό followers.

Νοικιάστε τον χώρο σας στο AirBNB

Στην πλατφόρμα του AirBNB μπορείτε να «νοικιάσετε» σε επισκέπτες, εκτός από ολόκληρα σπίτια, και μεμονωμένα δωμάτια. Απλώς θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας όλες τις εξελίξεις σχετικά με την φορολογία των ιδιωτών που συμμετέχουν σε αυτή την πλατφόρμα. 

Κάντε online… αγγαρείες

Ιστοσελίδες όπως το Clixsense, το MySurvey και το Focus Online σας δίνουν χρήματα ή πόντους που μεταφράζονται σε κουπόνια και δωροεπιταγές, για να συμμετέχετε σε έρευνες ή να πατάτε μερικά κλικ από τον υπολογιστή σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments