Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στο instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στο instagram
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τον έρωτα του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik είναι ζευγάρι και είναι τρελά ερωτευμένοι, καθώς οι κάμερες τους έχουν πετύχει σε άκρως τρυφερά ενσταντανέ στους δρόμους της Αθήνας. Η σχέση του μοντέλου και του trapper αποκαλύφθηκε το περασμένο φθινόπωρο, όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινή έξοδο στο Χαλάνδρι. 

Παρόλο που δεν έκρυψαν ποτέ τον έρωτα τους, αφού έβγαιναν και αντάλλαζαν φιλιά και αγκαλιές δείχνοντας ότι περνάνε πολύ όμορφα, δεν είχαν παραδεχτεί τη σχέση τους επίσημα. Αυτό όμως ήρθε να αλλάξει με τις πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram, οι οποίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Βέβαια, ποιος ξέρει, μπορεί να μας τρολάρουν άλλη μια φορά και να μας πουν ότι είναι απλά πολύ καλοί φίλοι.

Αισθάνονται άνετα και το δείχνουν

Το σίγουρο πάντως είναι ότι εφόσον φτάσανε στο σημείο να μοιραστούνε κοινές τους στιγμές στα social media, αισθάνονται αρκετά σίγουροι ο ένας για τον άλλον, αφού μέχρι τώρα κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό όμως άλλαξε το βράδυ της Τετάρτης που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε τα γενέθλια της. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε στόρι από τα γενέθλια της μαζί με τον Snik και λίγες ώρες αργότερα, ο Snik ανέβασε φωτογραφία από το Μιλάνο με την Ηλιάνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments