Lifestyle

Τζώρτζια Παναγή: Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τον καβγά τους στο “My Style Rocks”

Τζώρτζια Παναγή: Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τον καβγά τους στο “My Style Rocks”
Τζώρτζια Παναγή: Με ένταση κύλησε το χθεσινό επεισόδιο του "My Style Rocks".

Τζώρτζια Παναγή: Πρωτοφανής καβγάς ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του “My Style Rocks” ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή. Οι δυο παίκτριες ήρθαν σε μεγάλη σύγκρουση όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη διέκοψε την Τζώρτζια Παναγή την ώρα που έκανε κριτική της για μια άλλη παίκτρια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε με κρητική προφορά, η Τζώρτζια Παναγή την αποκάλεσε “βλαχάρα” και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα “όργανα”.

Συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Παναγή σχολίασε το look της Κορίνας Αβραμιτίδου και έκρινε ότι είναι εκτός θέματος για αυτή. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε τότε το λόγο και είπε στην Τζώρτζια Παναγή ότι αυτά που λέει είναι άκυρα και με χιουμοριστική διάθεση και κρητική προφορά είπε στην Κορίνα να ανοίξει το μπουφάν της. Τότε η Τζώρτια Παναγή αποκάλεσε την Δήμητρα Αλεξανδράκη «βλαχάρα» και μεταξύ τους ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς που πήρε “τοπικές” διαστάσεις.

Λίγες ώρες μετά η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε το δικό της μήνυμα, με αφορμή τον καβγά με τη συμπαίκτριά της. Συγκεκριμένα σε μήνυμα που δημοσίευσε στα instastories και στο οποίο τάγκαρε την Τζώρτζια Παναγή, το μοντέλο έγραψε: «Οι Κινέζοι λένε, για να γίνει κάποιος φίλος σου πρέπει πρώτα να μαλώσεις μαζί του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments