Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης
Άγριες Μέλισσες spoiler: Χωρίς ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων οι τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μία απίστευτη κόντρα ξεσπά ανάμεσα στον Κωνσταντή και την Ελένη λόγω της εγκυμοσύνης της Δρόσως. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “TV O’ CLOCK” και της Σοφίας Τσίρκα, ο Κωνσταντής για να την εκδικηθεί δεν διστάζει να βάλει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Η Δρόσω δεν καταφέρνει τελικά να κάνει έκτρωση και πλέον ελπίζει πως η θεία της από τον Βόλο θα δεχτεί να την φιλοξενήσει. Ωστόσο, τα νέα είναι δυσάρεστα καθώς λαμβάνει αρνητική απάντηση απ’ τη θεία της και νιώθει να εγκλωβίζεται σ’ ένα μέρος που δεν θέλει κι αυτή τη φορά με τον καρπό ενός παράνομου έρωτα μέσα της. Ο Νικηφόρος από την άλλη εμμένει στην απόφαση του να φύγει στο Παρίσι με την Ασημίνα προκειμένου να αποφύγει να μάθει η γυναίκα του την αλήθεια.

Η Ελένη μαθαίνει για την εγκυμοσύνη

Η Ελένη όμως ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της Δρόσως και εκείνη αναγκάζεται να της αποκαλύψει την εγκυμοσύνη, παρουσιάζοντας όμως κάποιον άλλον για πατέρα του παιδιού της. Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη, πως πλάγιασε με την Δρόσω. Ο Νικηφόρος τότε αρχίζει να υποψιάζεται πως το μωρό ίσως είναι του αδελφού του και σοκαρισμένος, επιτίθεται στην Δρόσω, η οποία μάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητα της.

Λίγο αργότερα, η Ελένη βρίσκει την Δρόσω καταρρακωμένη και μαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Δεν σκοπεύει όμως να αφήσει τον Κωνσταντή να ξεφύγει. Όταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργεί να φύγει απ’ τον έλεγχο με… αιματηρές συνέπειες. Μάλιστα όλοι τους καταλήγουν υπόλογοι στον Προύσαλη. Τότε, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του με τη Δρόσω ήταν ένα δικό του αστείο για να υπερηφανευτεί στο Μελέτη.

Ο Κωνσταντής βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης

Ο Κωνσταντής εκτίθεται στα μάτια όλων, αλλά είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Ελένη. Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο νεαρός Σεβαστός ετοιμάζεται να εκδικηθεί τις αδελφές Σταμίρη. Πηγαίνει στο σπίτι τους και βάζει φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα, πυκνοί καπνοί και μεγάλες φλόγες τρομοκρατούν όλους τους κατοίκους που σπεύδουν να δουν τι συμβαίνει. Ο Δούκας με την βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά που ετοιμάζεται να κάψει ολοσχερώς το σπίτι των Σταμίρη.

Η Ελένη βλέπει το πατρικό της σπίτι έτοιμο να καεί ολοσχερώς και το μισός για του Σεβαστούς μεγαλώνει αφού είναι σίγουρη πως ο Κωνσταντής κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό. Θα καταφέρει η Δρόσω να πείσει την Ελένη να μη δώσει έκταση στο θέμα ή θα συνεχιστεί η κόντρα με ανυπολόγιστες συνέπειες;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments