Video

Άρης Προτοσάλτε Ρουβίκωνας: Το βίντεο από την επίθεση στο σπίτι του

Άρης Προτοσάλτε Ρουβίκωνας: Το βίντεο από την επίθεση στο σπίτι του
Άρης Προτοσάλτε Ρουβίκωνας: Δείτε το βίντεο από την επίθεση της αναρχικής συλλογικότητας στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου.

Άρης Προτοσάλτε Ρουβίκωνας: Το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση στην κατοικία του στον Βύρωνα. Λίγο αργότερα τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας δημοσίευσαν κείμενο και ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση. Ο Ρουβίκωνας έφτασε στο σπίτι του δημοσιογράφου και πέταξε τρικάκια, ενώ έγραψε και υβριστικά συνθήματα στους τοίχους.

Το πρωί της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο από την επίθεση των μελών του στην κατοικία του Άρη Προτοσάλτε. Στο βίντεο δεν φαίνονται πρόσωπα καθώς έχει υποστεί ειδική επεξεργασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Καταδίκασαν την επίθεση από την Νέα Δημοκρατία

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, με τον Νίκο Δένδια να παίρνει θέση για το περιστατικό. Ειδικότερα, η πολυκατοικία στην οποία μένει ο γνωστός δημοσιογράφος, έγινε στόχος επίθεσης στις 6 Φεβρουαρίου από την αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, οι οποίοι πέταξαν φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου, με τα πολιτικά πρόσωπα να εκφράζουν την υποστήριξή τους στο δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter «Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο», σημειώνει ο κ. Δένδιας

Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε τη δική του θέση με ανάρτηση του στο Twitter:«Ανθρωπάκια νομίζουν ότι θα φοβίσουν τον @ArisPortosalte με αυτές τις χυδαιότητες. Πλανώνται! Μας κάνουν όλους μας πιο δυνατούς. Άρη μαζί σου!» Eπίσης και ο Στέλιος Πέτσας έσπευσε να καταδικάσει το συμβάν. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έγραψε χαρακτηριστικά: «Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», ενώ πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments