Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά Ολυμπιακός: Στα ύψη η οψιόν αγοράς του Αλγερινού αμυντικού

Γιασίν Μεριά Ολυμπιακός: Στα ύψη η οψιόν αγοράς του Αλγερινού αμυντικού
Γιασίν Μεριά Ολυμπιακός: Ο Αλγερινός αμυντικός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στη τουρκική Κασίμπασα, εκεί όπου δύσκολα θα τον δούμε και μετά το καλοκαίρι.

Γιασίν Μεριά Ολυμπιακός: Το φινάλε των μεταγραφών βρήκε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί από τον Πειραιά και να μετακομίζει προσωρινά στη γειτονική Τουρκία και την Κασίμπασα. Ο έμπειρος στόπερ μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν να βρέθηκε στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και του Ολυμπιακού όντας παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στα μετόπισθεν, ωστόσο κατά τη διάρκεια αυτής έδειξε σημάδια αδυναμίας να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Τα σοβαρά λάθη σε κρίσιμα παιχνίδια που εν πολλοίς έκριναν το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου, με τους “Ερυθρόλευκους’ να επιλέγουν την οδό του δανεισμού. Η Κασίμπασα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του παίκτη κάνοντας τον δικό της ως το καλοκαίρι.

Η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Κασίμπασα περιέχει και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Αλγερινού κεντρικού αμυντικού, το ποσό της οποίας κρίνεται αρκετά μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες αξιώνουν από τους Τούρκους περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποδεσμεύσουν πλήρως τον παίκτη και να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα του, νούμερο που με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο να έρθει στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Σε αντίθετη περίπτωση με τον Μεριά, η οψιόν αγοράς στην συμφωνία του Ολυμπιακού με την Λεγκανιές για τον Γκερέρο δείχνει να είναι πιο “γήινη”. Εκεί οι ‘Ερυθρόλευκοι” ζητούν 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τους Ισπανούς προκειμένου να τους παραχωρήσουν το 100% των δικαιωμάτων του Ισπανού επιθετικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments