Ελλάδα

Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη

Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη
Πυρκαγιά σημειώθηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Πετρούπολης, με οικογένεια να βγαίνει από το σπίτι την τελευταία στιγμή.

Ως καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι πυρκαγιές σε διαμερίσματα ανά την Ελλάδα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν τους πολίτες να καίνε ολημερίς και ολονυχτίς πέραν του πετρελαίου και άλλων πηγών ενέργειας, τζάκια και σόμπες με αποτέλεσμα να προκαλούνται συχνά πύρινα ατυχήματα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη, με οικογένεια να βγαίνει από το σπίτι της την τελευταία στιγμή, την ώρα που η πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα σε αυτό έκαιγε τα πάντα στο διάβα της. Η φωτιά ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα, με τους ενοίκους της πολυκατοικίας να ενημερώνουν άμεσα το πυροσβεστικό σώμα για την κατάσβεσή της.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες απαρτίζονταν από τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της οικογένειας με αστραπιαίες κινήσεις πήρε από το σπίτι την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά και αποχώρησαν γλιτώνοντας τα χειρότερα. Η πυρκαγιά τέθηκε εγκαίρως υπό έλεγχο της πυροσβεστικής με το συμβάν να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 6 το πρωί της Κυριακής.

Η ανακοίνωση του πυροσβεστικού σώματος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments