Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αγαπημένο ηθοποίο

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αγαπημένο ηθοποίο
Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τη κατάσταση της υγείας του να είναι αρκετά σοβαρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Παρασκευής από τη σύζυγό του καθώς παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και συγκοπτικό επεισόδιο.

Οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση εισαγωγή του στη Μονάδα Καρδιολογικής Θεραπείας αλλά στη συνέχεια η κατάστασή του επιβαρύνθηκε και αποφασίστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα δύο 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά γενικά δεν επιθυμεί να διαρρέουν λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του. Ο ηθοποιός μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.

Ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο. Ο Κώστα Βουτσάς είχε θέμα με την υγεία του και πριν από δυο μήνες.

Τα πρώτα του λόγια για την Έρρικα Μπρόγιερ

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε την πρώην γυναίκα του Έρρικα Μπρόγιερ. Ο Κώστας Βουτσάς, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παιδική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο Broadway, μίλησε πολύ ταραγμένος στους δημοσιογράφους για τη ξαφνική απώλεια της Έρρικας Μπρόγιερ. «Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρεσ’ την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται» είπε σχεδόν σαστισμένος ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην κόρη του Σάντρα Βουτσά την οποία απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments