Διεθνή

Ζινεντίν Ζιντάν Ρεάλ Μαδρίτης: Τροχαίο ατύχημα για τον προπονητή της “Βασίλισσας”

Ζινεντίν Ζιντάν Ρεάλ Μαδρίτης: Τροχαίο ατύχημα για τον προπονητή της “Βασίλισσας”
Ζινεντίν Ζιντάν Ρεάλ Μαδρίτης: Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Γάλλος προπονητής κατά την πορεία του προς το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ζινεντίν Ζιντάν Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα δυσάρεστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Ρεάλ έλαβε χώρα στην Μαδρίτη το απόγευμα του Σαββάτου. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας” πηγαίνοντας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του το αμάξι του συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Από το τρακάρισμα ο Γάλλος σταρ δεν αποκόμισε το παραμικρό, με το αυτοκίνητό του να παθαίνει μονάχα μικρές υλικές ζημιές. Το συμβάν αυτό μάλιστα δεν στάθηκε εμπόδιο για τον πετυχημένο προπονητή να μεταβεί μετά από λίγη ώρα κανονικά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης και να βρεθεί με τους ποδοσφαιριστές του. Το παρών επίσης έδωσε ο Γάλλος και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δείχνοντας χαλαρός και ευδιάθετος αφήνοντας πίσω του το ατυχές συμβάν.

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην Μαδρίτη έχει επαναφέρει την ηρεμία στον σύλλογο. Η κακή παρένθεση και η ήττα σοκ από την Ρεάλ Σοσιεδάδ μεσοβδόμαδα, η οποία απέφερε τον αποκλεισμό τη συνέχεια του κυπέλλου Ισπανίας δεν στέκεται ικανή στο να επιφέρει “μουρμούρες” γύρω από τον σύλλογο. Ο “Ζιζού” είναι ίσως ένας από τους πιο ήρεμους και παράλληλα ισχυρούς χαρακτήρες που έχουν περάσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Επόμενος αντίπαλος για τη “Βασίλισσα” η Οσασούνα, η οποία φιλοξενεί σήμερα τους Μαδριλένους στην έδρα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments