Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έναν χρόνο αήττητος στη Super League

Ολυμπιακός: Έναν χρόνο αήττητος στη Super League
Ολυμπιακός: Τελευταία ήττα για τους Ερυθρόλευκους το 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το περσινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Το γκολ του Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο, έδωσε ακόμη ένα τρίποντο στον Ολυμπιακό, ο οποίος διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Με αυτή τη νίκη όμως οι Πειραιώτες, συμπλήρωσαν παράλληλα έναν χρόνο χωρίς ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2019 όταν για την 20η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 στην Τούμπα των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι έκτοτε αγνοούν τη λέξη ήττα. Ακολούθησαν δέκα ματς για την περσινή σεζόν κι άλλα 23 φέτος, όπου σε σύνολο 33 αγώνων ο Ολυμπιακός μετρά 27 νίκες και 6 ισοπαλίες οι οποίες μάλιστα είναι στο φετινό πρωτάθλημα.

Το επίτευγμα αυτό ήρθε για τον Ολυμπιακό λόγω της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας του. Οι Ερυθρόλευκοι από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, έχουν δεχτεί μόλις 14 γκολ. Τα 5 πέρσι και τα άλλα 9 φέτος όπου ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τον δεύτερο ΠΑΟΚ να έχει παθητικό 20 γκολ. Ένα επίσης εντυπωσιακό στοιχείο, είναι το ότι σε όλα αυτά τα ματς, μόνο μία φορά δέχτηκε παραπάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι, στο 4-2 με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κράτησε για έβδομο σερί εκτός έδρας ματς ανέπαφη την εστία του, κάτι που είχε να γίνει επί εποχής Μίτσελ το 2012/13, με τερματοφύλακα τον Μπάλαζ Μέγερι ενώ το σχετικό ρεκόρ ανήκει στον Παναθηναϊκό με 8 σερί εκτός έδρας παιχνίδια το 1969/70.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments