Ελλάδα

Κέρκυρα τροχαίο: Νεκρός 53χρονος μοτοσυκλετιστής

Κέρκυρα τροχαίο: Νεκρός 53χρονος μοτοσυκλετιστής
Κέρκυρα τροχαίο: Ο 53χρονος μοτοσυκλετιστής φέρεται πως έχασε τον έλεγχο της μηχανής στην οποία επέβαινε με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Κέρκυρα τροχαίο: Το αίμα στην άσφαλτο συνεχίζει να πέφτει αμείωτο, με τους δρόμους της χώρας να θρηνούν καθημερινά δεκάδες θύματα. Τελευταίο στη μακροσκελή λίστα ένας 53χρονος μοτοσυκλετιστής από την Κέρκυρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το νησί, ο οδηγός της μηχανής βρισκόταν στο δυτικό τμήμα της Κέρκυρας, όταν στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο της πόλης της Κέρκυρας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός.

Οι αστυνομικές αρχές όντας στο σημείο του δυστυχήματος ξεκίνησαν έρευνες προκειμένου να βρουν τα ακριβή αίτια που απέφεραν το θάνατο του 53χρονου μοτοσυκλετιστή. Τα τροχαία ατυχήματα στο νησί της Κέρκυρας είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς σε πολλά σημεία του νησιού το οδικό δίκτυο χρήζει επισκευής. Προβλήματα ωστόσο παρατηρούνται και με τους φωτεινούς σηματοδότες, καθώς στην πλειονότητα τους δεν λειτουργούν προκαλώντας καθημερίνα προβλήματα μέσα στην πόλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments