Lifestyle

Σε κανάλι έκπληξη ο Μένιος Φουρθιώτης

Σε κανάλι έκπληξη ο Μένιος Φουρθιώτης
Μένιος Φουρθιώτης: Έτοιμη είναι η μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη για τον γνωστό παρουσιαστή.

Η αποχώρησή του από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το άλλοτε “Ε” είχε προκαλέσει κλυδωνισμούς. Η απουσία του από την μικρή οθόνη τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, προκάλεσε αίσθηση. Κι όμως ο Μένιος Φουρθιώτης αποδεικνύεται “πολύ σκληρός” για να μην έχει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστροφή του στην τηλεόραση είναι θέμα χρόνου και η εκπομπή που θα αναλάβει δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτή που έκανε και στο “Ε” του Φίλιππου Βρυώνη πριν αυτό μετονομαστεί OPEN tv και περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το διάστημα αναζητείται το format της εκπομπής που θα παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης και που σίγουρα θα βασίζεται στην πώληση προϊόντων όπως έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία πριν το κανάλι “Ε” μεταβιβαστεί στον Ιβάν Σαββίδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει και ένα πέρασμα από το “Κόντρα” έχει συμφωνήσει με το νέο “Ε” ώστε να αναλάβει θέση κεντρικού παρουσιαστή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, αλλά επικεντρώθηκε στην δημοσιογραφία, με την οποία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά για πρώτη φορά από την ηλικία των 16 ετών, σε τοπική εφημερίδα του Δήμου Περιστερίου.

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας, όπου σημείωσε σημαντικές πωλήσεις. Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments