Video

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η άποψη του Κάκου για το πέναλτι του Ινσούα προκάλεσε αντιδράσεις

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η άποψη του Κάκου για το πέναλτι του Ινσούα προκάλεσε αντιδράσεις
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Τάσος Κάκος υποστήριξε ότι ο Ινσούα έκανε πέναλτι στον Πέλκα και προκάλεσε χαμό στην εκπομπή Total Football.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ωστόσο η κουβέντα για τις διαιτητικές αποφάσεις δεν λέει να κοπάσει. Θυμίζουμε ότι και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα με αποκορύφωμα τον Παναθηναϊκό που φωνάζει για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του ΠΑΟΚ. Οι “πράσινοι” πιστεύουν ότι αυτή η φάση καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη μοίρα του ντέρμπι.

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η εκπομπή Total Football στο Open TV. Ο μόνος σχολιαστής, Τάσος Κάκος, υποστήριξε ότι κατά την άποψη του υπάρχει παράβαση και σωστά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Για την ακρίβεια ο Τάσος Κάκος είπε ότι η επαφή δεν έγινε χαμηλά, αλλά στα γόνατα των δύο παικτών. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση ανάμεσα στους σχολιαστές.

Ο Βασίλης Βέργης έλεγε στον Σταύρο Κόλκα ότι δεν υπάρχει πέναλτι, επικαλούμενος μάλιστα και σχετική άποψη του Αλέξη Σπυρόπουλου. Ο Κώστας Βασιλόπουλος, από την πλευρά του, έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο προπαγάνδας κατά του ΠΑΟΚ». Στη συνέχεια, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου υποστήριξε ότι πρόκειται για πέναλτι που οποιαδήποτε απόφαση είναι δικαιολογημένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments