Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [10/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [10/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (10/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (10/02/20).

Κριός

Οι σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο είναι περισσότερο επικεντρωμένες στο τι συμβαίνει μέσα σας παρά στην επιφάνεια. Οι βαθιές συζητήσεις και το γνήσιο ενδιαφέρον είναι κατά τη γνώμη σας πολύ σημαντικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ταύρος

Κάποιο άτομο βρίσκει ακαταμάχητο τον αδέσμευτο τρόπο σκέψης σας. Και δεν είναι περίεργο. Σε έναν κόσμο γεμάτο από ξενέρωτους τύπους που δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση ή φοβούνται να αναλάβουν τον έλεγχο, εσείς ξεχωρίζετε.

Δίδυμοι

Καθώς είστε ένα αιθέριο πλάσμα, έχετε την τάση να γοητεύστε από ανάλογα άτομα. Ωστόσο, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το στυλ σας. Ίσως κάποιο εντελώς διαφορετικό άτομο να σας δώσει αυτό που πραγματικά λαχταράτε σε μια σχέση. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Καρκίνος

Βάλτε λίγη χαρά στη ζωή σας χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Κάντε κάτι ακαταμάχητο και ανούσιο. Απολαύστε τη συντροφιά του εαυτού σας, εκτιμήστε το ποιοι πραγματικά είστε. Όλα αυτά είναι απαραίτητα βήματα προκειμένου να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη συντροφιά των άλλων.

Λέων

Είστε περίεργοι για αυτό το καινούργιο άτομο. Δεν σας δίνει ούτε ένα στοιχείο και συνεχώς αναφέρετε θέματα συζήτησης που πιστεύετε ότι θα τον/την ενδιαφέρουν. Αν μη τι άλλο, θα επεκτείνετε το πεδίο των γνώσεων σας.

Παρθένος

Είναι πολύ απογοητευτικό να προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο και να αισθάνεστε ότι τίποτα από όσα κάνετε δεν είναι αρκετό. Εξετάστε γιατί αισθάνεστε ότι πρέπει να προσπαθήσετε τόσο σκληρά.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ενδώσετε στην πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας. Κατανοείτε πραγματικά τι σημαίνει για εσάς το να αισθάνεστε οικεία με κάποιο άλλο άτομο; Επιδιώκετε κάτι τέτοιο; Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν ξέρετε πού πηγαίνετε.

Σκορπιός

Το πιο σημαντικό πράγμα στην αγάπη είναι ότι δεν μπορεί να μετρηθεί, να πιαστεί ή να οριστεί. Για αυτό είναι καλύτερα να αφήνουμε τους ποιητές, τους ζωγράφους και τους συγγραφείς να την εκφράζουν. Αφήστε στην άκρη τους περιορισμούς. Ανοιχτείτε σε όλες τις δυνατότητες.

Τοξότης

Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να συμβιβάζονται, γιατί αν συνεχώς πασχίζουν για το καλύτερο δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Εσείς όμως ξέρετε ότι ο συμβιβασμός είναι μια επικίνδυνη πράξη, ιδιαίτερα στον έρωτα.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια άσκηση αυτοεκτίμησης για εσάς: Πείτε στον καλύτερο σας φίλο να γράψει το προφίλ σας σε κάποιο διαδικτυακό siteγνωριμιών. Δε χρειάζεται να το δημοσιεύσετε. Απλά βάλτε το κάπου για να το βλέπετε και να σας υπενθυμίζει πόσο φανταστικά άτομα είστε.

Υδροχόος

Έχετε την αίσθηση ότι κάτι αιωρείται ανάμεσα σε εσάς και κάποιο φίλο που θα πρέπει να συζητηθεί. Μπορεί να υπάρχει κάποιος μονόπλευρος έρωτας. Ενδιαφέρεστε; Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Ιχθύες

Είστε συνέχεια στην τσίτα! Όταν όλα πάνε καλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μήπως προκύψει κάτι κακό. Τα άστρα λένε να απολαύσετε αυτή τη στιγμή όσο κρατήσει. Η καλή τύχη συνήθως προσελκύει κι άλλη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments