Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο μωρό: Έγινε πατέρας ο «Greek Freak» [pic]

Γιάννης Αντετοκούνμπο μωρό: Έγινε πατέρας ο «Greek Freak» [pic]
Γιάννης Αντετοκούνμπο μωρό: Η σύντροφος του «Greek Freak», Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο μωρό: Και το όνομα αυτού; Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο! Το νέο μέλος της οικογένειας του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, Giannis, και της συντρόφου του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ήρθε στον κόσμο, με τον MVP του ΝΒΑ να καλωσορίζει και να συστήνει στον κόσμο τον γιο του, μέσω Twitter.

«Ο Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο είναι στο σπίτι», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το «τιτίβισμα», στο οποίο υπάρχει και φωτογραφία του γιου του Giannis. H αναμονή λοιπόν έφτασε στο τέλος, με τον «Greek Freak», να είναι και επίσημα από σήμερα πατέρας.

Ο σούπερ σταρ των Ελαφιών και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με τον μικρό Λίαμ να έχει σκορπίσει ενθουσιασμό και χαρά στην οικογένεια του Greek Freak.

Μπακς – Κινγκς 123-111

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίαζε από το παιχνίδι των Μπακς με τους Κινγκς, καθώς ήταν στο μαιευτήριο, όμως αυτό δεν εμπόδισε τα ελάφια να πάρουν τη νίκη με 123-111. Οι Μπακς λοιπόν παρά την απουσία του Greek Freak είχαν τρεις παίκτες με περισσότερους από 20 πόντους και στην τέταρτη περίοδο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, αφού στην τρίτη ήταν πίσω στο σκορ με δύο πόντους (88-90).

Το Μιλγουόκι έφτασε τις πέντε σερί νίκες, ενώ παράλληλα μετράει 14 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια που έχει δώσει στο NBA. Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Μίντλετον τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ 28 είχε και ο Μπλέντσο, με τον Μπρουκ Λόπεζ να προσθέτει άλλους 20. Για τους φιλοξενούμενους, 23 είχε ο Μπαρνς, ενώ 16 πέτυχε ο Μπογκντάνοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments