Αθλητισμός

Σακιέλ ΜακΚίσικ: Πως επηρεάζει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το ban της Euroleague

Σακιέλ ΜακΚίσικ: Πως επηρεάζει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το ban της Euroleague
Σακιέλ ΜακΚίσικ: Την ίδια στιγμή και παρόλο που ο παίκτης ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, η Μπεσίκτας ισχυρίζεται ότι έχει συμβόλαιο.

Σακιέλ ΜακΚίσικ: Το συμβόλαιο που φέρεται να έχει με τη Μπεσίκτας ο παίκτης είναι ένα θέμα το οποίο θα λυθεί από τη FIBA σε περίπτωση που προσφύγει τελικά σε αυτή η τουρκική ομάδα. Όσον αφορά το ban των μεταγραφών από την Euroleague στον Ολυμπιακό, το ότι οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν τον παίκτη δε σημαίνει ότι έγινε άρση του ban. Η τιμωρία ισχύει ακόμη.

Αυτό σημαίνει πως ο ΜακΚίσικ δεν μπορεί να δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague, δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει στείλει από την περασμένη εβδομάδα έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύει πως δεν χρωστά σε κανέναν και πως ακολουθεί τις ημερομηνίες σε όλους τους διακανονισμούς που έχει συμφωνήσει. Η άρση του ban λοιπόν είναι στα χέρια της διοργανώτριας αρχής εφόσον έχει λάβει τα έγγραφα και τα εξετάζει. Κανείς δε μπορεί να ξέρει αν αυτό θα γίνει σε λίγες ώρες ή σε αρκετές μέρες. 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον ΜακΚίσικ γιατί δεν υπάρχει αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, το παιχνίδι με την Βιλερμπάν είναι προγραμματισμένο για τις 20/02 και στην ομάδα θεωρούν δεδομένο πως μέχρι τότε θα έχει γίνει άρση του ban. Ο Αμερικανός μέχρι τότε θα έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και θα είναι πιο έτοιμος να μπει σε επίσημο παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments