Αθλητισμός

Στράτος Σβάρνας – Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι: Τι κρίνει το μέλλον τους στην ΑΕΚ

Στράτος Σβάρνας – Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι: Τι κρίνει το μέλλον τους στην ΑΕΚ
Στράτος Σβάρνας - Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι: Οι δυο στόπερ της ΑΕΚ είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά η μια μπορεί να κρίνει το μέλλον της άλλης.

Στράτος Σβάρνας – Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι: Πριν από μερικά χρόνια η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση με την απόκτηση του Στράτου Σβάρνα. Η Ένωση τον ανακάλυψε όταν αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική και έσπευσε να τον κάνει δικό της. Στα χρόνια που ακολούθησαν δεν πήρε πολλές συμμετοχές με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί στην Ξάνθη. Η Ακριτική ομάδα τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην Ξάνθη ο Σβάρνας μπόρεσε να βρει τα πατήματα του και να γίνει σημαντικός για την ομάδα. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ που έκαναν χρήση της οψίον που τους επέτρεπε να τον πάρουν πίσω. Ο νεαρός στόπερ δούλεψε αρκετά στα Σπάτα και πλέον είναι ενεργό μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ. Ειδικότερα με τους συνεχόμενους τραυματισμούς του Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Σβάρνας και το μέλλον του Τσιγκρίνσκι

Ο Στράτος Σβάρνας παίζει όλο και περισσότερο και αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είχε ξεκινήσει σαν πέμπτο στόπερ στην ιεραρχία, αλλά έχει εξελιχθεί σε βασικό παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες. Αν ο Έλληνας στόπερ συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανακατατάξεις στο κέντρο της άμυνας ενόψει καλοκαιριού.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να μιλήσουν με τον Τσιγκίρνσκι για τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι. Ο Ουκρανός έχει οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που συμπληρώσει 25 συμμετοχές. Ακόμα και αν δεν γίνει αυτό οι δυο πλευρές θα μιλήσουν κανονικά. Ωστόσο το μέλλον του “Τσίγκρι” φέρεται να εξαρτάτε και από την εξέλιξη του Σβάρνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments