Ελλάδα

Πέλλα ναρκωτικά σύλληψη: 53χρονος συνελήφθη για πιστόλια και ναρκωτικά που τα είχε θαμμένα στην αυλή

Πέλλα ναρκωτικά σύλληψη: 53χρονος συνελήφθη για πιστόλια και ναρκωτικά που τα είχε θαμμένα στην αυλή
Πέλλα ναρκωτικά σύλληψη: Οι Αρχές από τα οκτώ βάζα που εντόπισαν, με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 307 γραμμαρίων, τα έξι βρίσκονταν θαμμένα στην αυλή του δράστη.

Πέλλα ναρκωτικά σύλληψη: Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 53χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του ναρκωτικά, πιστόλια, περίστροφα κρότου – αερίου καθώς και μία βαλλίστρα στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Ειδικότερα, από τα οκτώ βάζα με ποσότητες κάνναβης που εντοπίστηκαν από τις Αρχές, συνολικού βάρους 307 γραμμαρίων, τα έξι βρίσκονταν θαμμένα στην αυλή, ενώ κατασχέθηκαν επίσης ναρκωτικά δισκία που κατείχε ο 53χρονος χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Εντοπίστηκαν επίσης και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης, όπως επίσης αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων. Σημειώνεται επίσης πως στον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών συνέβαλε ο σκύλος ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ακύλας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα και κατέσχεσαν στο σπίτι του 53χρονου πέντε πιστόλια κρότου – αερίου (τα δύο έφεραν γεμιστήρα), τρία περίστροφα κρότου – αερίου, 48 αμπούλες κρότου – αερίου, 194 φυσίγγια κρότου – αερίου και μια βαλλίστρα με 3 βέλη. Τέλος ο 53χρονος που συνελήφθη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments