Ελλάδα

Θεσσαλονίκη ληστεία ΕΛΤΑ: Ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα στο Καλοχώρι

Θεσσαλονίκη ληστεία ΕΛΤΑ: Ένοπλοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα στο Καλοχώρι
Θεσσαλονίκη ληστεία ΕΛΤΑ: Οι δράστες υπό την απειλή καραμπίνας, άρπαξαν την τσάντα μιας υπαλλήλου και λίγα κέρματα από το ταμείο, ενώ έπειτα "εξαφανίστηκαν" χωρίς να αποσπάσουν χρήματα.

Θεσσαλονίκη ληστεία ΕΛΤΑ: Ένοπλη εισβολή τεσσάρων ανδρών πραγματοποιήθηκε το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου, περίπου στις 9.00, σε κατάστημα ΕΛΤΑ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας καραμπίνα εισέβαλαν στο κατάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι ληστές ήταν πέντε – με τον πέμπτο ωστόσο – να τους περιμένει απέξω από το κατάστημα.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες στο κατάστημα επικράτησε αναστάτωση κατά τη διάρκεια του συμβάντος, ενώ παράλληλα οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα μιας υπαλλήλου και λίγα κέρματα από το ταμείο και έπειτα έφυγαν από το κατάστημα σχεδόν “άπραγοι”, αφού δεν απέσπασαν κάποιο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό. Μέσα στην τσάντα της υπαλλήλου, όπως είπε η ίδια είπε στο GRTimes.gr, υπήρχαν λίγα χρήματα αλλά και κάρτες και χρήσιμα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Σημειώνεται πως την ώρα της ληστείας στο κατάστημα βρίσκονταν οι δύο υπάλληλοι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) και ένας πελάτης ο οποίος πραγματοποιούσε συναλλαγή στο ταμείο. Επιπλέον, σημειώνεται πως οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments